Ouder- en Kindadviseur

Het Ouder Kind Team houdt, samen met de ouders, de groei en ontwikkeling van uw kind in de gaten. Dit doen het voor alle kinderen en jongeren in Amsterdam: vanaf de zwangerschap totdat het kind 4 jaar is gaat u naar de jeugdarts en jeugdverpleegkundige in uw wijk. Daarna neemt de school het over. Het OKT staat voor u klaar voor vragen en bij zorgen die u heeft. 

 

Daarnaast zijn zij er voor u als u een steuntje in de rug nodig hebt. Het opvoeden van kinderen is niet makkelijk, vooral niet als er veel speelt in het gezin. Belangrijke levensgebeurtenissen – zoals trouwen, scheiden, rouw, ontslag etc. – kunnen effect hebben op u, uw gezin en hoe u met elkaar omgaat. Zij denken met u mee, werken samen met belangrijke partners in de wijk en samen kijken zij met u waar u hulp bij kan gebruiken. Soms kunt u als ouder, kind of jongere met tips en advies weer zelf verder. Soms is het fijn om meerdere gesprekken te hebben of een training te volgen. Het is ook mogelijk om op spreekuur te komen bij een jeugdverpleegkundige of jeugdarts, bij vragen over gezondheid van uw kind. Wat de vraag ook is, zij kijken met u wat u zelf kunt doen, en wie gaat helpen. Als er meer nodig is, dan kunnen zij de juiste specialistische hulp betrekken.

 

 

Souad Loukili

s.loukili@oktamsterdam.nl

Ouder- en Kindadviseur de Pijp/ Rivierenbuurt

06- 526 257 16

Werkdagen: maandag t/m donderdag

 

Daan Bergmans

d.bergmans@oktamsterdam.nl
Ouder- en Kindadviseur de Pijp/ Rivierenbuurt

06-34266788

Werkdagen: Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag.

 

Ouder- en Kindteams Amsterdam

www.oktamsterdam.nl

 

 

Oudersteunpunt: voor al uw vragen over passend onderwijs in Amsterdam-Diemen

Heeft u vragen over het onderwijs van uw kind? Stel deze vooral binnen onze school. Wilt u liever onafhankelijke informatie of advies? Neem dan contact op met het Oudersteunpunt passend onderwijs Amsterdam-Diemen. Medewerkers van het Oudersteunpunt denken graag met u mee, bijvoorbeeld over:

  • de ondersteuning die er voor uw kind op school mogelijk is
  • hoe u en uw kind een goede school kunnen kiezen, ook als uw kind extra hulp nodig heeft
  • welke scholen voor speciaal (basis)onderwijs er zijn
  • lastige situaties op school

 

U kunt het Oudersteunpunt bellen, mailen een appje sturen, of u kunt terecht bij de spreekuren van het oudersteunpunt/OCO in de stad.

Website:               www.oudersteunpunt020.nl

Telefoon:              020-3306320

WhatsApp:           06-16004600

E-mail:                info@oudersteunpunt020.nl