Ons schoolplein
 

Nieuws

Afgelopen vrijdag (5 april 2024) hadden we een spannende dag. We werden de hele dag bezocht door twee afgevaardigden van de Nederlandse Dalton Vereniging om ons Daltononderwijs onder de loep te nemen. Er zijn klassenbezoeken gedaan en er zijn gesprekken gevoerd met een aantal ouders, leerlingen en het bestuur.

We zijn blij jullie te kunnen meedelen dat deze visitatie positief beoordeeld is en dat onze licentie met vijf jaar verlengd is. De visiteurs gaven complimenten over de rust en de sfeer in de school, over de zelfstandigheid van de leerlingen en over hoe de leerkrachten de leerlingen onderwijs op maat geven. Het is leuk om te zien hoe goed jullie kinderen kunnen vertellen over het daltononderwijs bij ons op school.

Wij zijn super trots op ons team, de leerlingen en de school!


Zie voor verdere informatie over licenties en visitaties www.dalton.nl 

Bij ons op school houden we u via de nieuwsbrief op de hoogte van gebeurtenissen die voor ouders belangrijk zijn. Deze verschijnt maandelijks. Hiernaast ziet u de link naar de nieuwsbrieven van dit jaar →

 

Mededelingen voor de groep van uw kind (eren) gaan via de leerkrachten en worden verspreid via Parro. 

Ook maken wij gebruik van Instagram en Facebook om u kennis te laten maken van activiteiten van verschillende andere groepen. Neem vooral eens een kijkje op deze pagina’s.

 

 

Nieuwsbrieven

Facebook

Instagram